Natalia Parulska
Magister dietetyk
Jestem dietetykiem klinicznym. Ukończyłam magisterskie studia na Warszawskim Uniwersytecie Medycznym. Pracowałam na wielu oddziałach warszawskich Szpitali Klinicznych oraz w prywatnych przychodniach, poradniach dietetycznych i w Poradni Chorób Metabolicznych Instytutu Żywności i Żywienia.
Wychodzę z założenia, że człowiek uczy się całe życie. Regularnie uczestniczę w konferencjach naukowych i szkoleniach. Jestem członkiem Polskiego Towarzystwa Dietetyki i Polskiego Towarzystwa Medycyny Stylu Życia. Realizuje projekt „Zachowaj Równowagę” polegający na utworzeniu Dietetycznego Punktu Konsultacyjnego w ramach Polsko-Szwajcarskiego Programu Współpracy.
Mogłaś spotkać mnie w programach telewizyjnych „Jedz na zdrowie” oraz „Między Wisłą a Bugiem”.
Co kocham? Wędrówki górskie, zwłaszcza po Tatrach Zachodnich. Jestem typową kurą domową, kucharką. ?
Konsultacje dietetyczne
Czego możesz się spodziewać podczas konsultacji? Staram się łączyć wiedzę medyczną z tym, co naturalne. Preferuję żywność nieprzetworzoną i regionalną, kosmetyki ekologiczne i naturalne. Chcę Cię poznać zanim przyjdziesz na pierwszą wizytą, dlatego pamiętaj, abyś uzupełniła Dzienniczek żywieniowy. Pobierz Dzienniczek żywieniowy»